ADANA / ÇUKUROVA - Öğretmen Hıdır Ünverdi Ortaokulu

Nis

21.04.2024 tarihinde Pazar günü (yarın) saat:10.00 da Bursluluk sınavı yapılacaktır. Bursluluk sınavı giriş yerlerini öğrenciler, eokul.meb.gov.tr adresinden öğrenebilirler. Giriş belgeleri sınava girecekleri okullarda sıra üzerinde olacaktır. Velilerimizin Giriş belgesi için okulumuza gelmelerine gerek yoktur.

1.Donem Ortak Sınav Tarihleri

Ekm

9 Kasım Kan Bağışı kampanyamıza hazırlıklarımız son hızla devam ediyor .

Tüm velilerimizi kan bağışı kampanyamıza bekliyoruz .

Geleceği yönlendiren Okul

Ekm

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvamiz 16-17 Ocak 2024 tarihinde yapılacaktır.5 kategoride(Mangala,Reversi,Kulami,Küre,Pentago) yapılacak olan turnuvamiza başvurular online(Eko-Okul kapsamında  dijital dönüşümü  sağlamak ve sıfır kağıt tüketimi hedeflerimizi yakalamak için.)alınacaktır.Sinif Whatsaap gruplari,Instagram,Facebook ve okul web sayfamızdan turnuva başvuru tarihlerimizi takip ediniz.Basvurular Aralık ayı başında alınacaktır.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS GİRİŞ ÇIKIŞ SAATLERİMİZ